Publicat pe Lasă un comentariu

Suntem multumiti de livrarile cu Posta Romana oriunde in tara

Ne place Posta Romana si ne-am gandit sa scriem un articol despre motivele pentru care am ales sa livram coletele exclusiv cu ajutorul lor. Ne bucuram cand putem impartasi cu voi lucruri bune, in special legate de produse sau companii romanesti.

Ododets este un brand 100% romanesc, noi ne ocupam de produse de la idee, schita, design, magazin online, promovare, printare, facturare, impachetare, expediere. Ne-am specializat in materiale educative pentru copii, in special fise de lucru, portofoliul nostru fiind insa intr-o continua dezvoltare.

Pana nu demult livram coletele clientilor cu ajutorul unei firme de curierat si al Postei Romane. Dupa ce am descoperit avantajele si dezavantajele atat din privinta noastra cat mai ales a clientilor, ne-am hotarat sa ramanem doar cu Posta Romana si in continuare vom explica de ce:

Livrari oriunde in tara

Posta Romana livreaza oriunde in tara, asadar orice sat poate avea acces la materialele noastre educative fara a plati transport pe kilometri suplimentari. Acest lucru ne ofera si noua posibilitatea de a mentine un cost total mai mic pentru client.

Serviciu de urmarire al coletului

De mai mult timp exista serviciul de track&trace pe site-ul Postei Romane. Asta inseamna ca fiecare colet primeste un numar de urmarire al expeditiei care poate fi introdus pe site ca mai apoi sa se poata vedea pe unde a ajuns coletul si care e statusul acestuia. Linkul unde pot fi introduse codurile de urmarire ale coletelor pe care le trimitem clientilor dupa expediere este acesta.

Timpul de livrare

Daca destinatarul locuieste intr-un oras coletele ajung in jur de 3 zile lucratoare, am avut cazuri in care au ajuns si de pe o zi pe alta. La comune si sate livrarile ajung intre 3 si 5 zile lucratoare. Pana acum nu am avut plangeri din partea cumparatorilor legate de timpul de livrare al coletelor sau de alte motive.

Avizarea si ridicarea coletelor

Clientii sunt avizati telefonic cu privire la ridicarea coletului de la oficiul postal de unde apartin sau direct de catre factorul de posta (postas) in cazul localitatilor mai mici. De asemenea, au un interval orar foarte permisiv pentru ridicarea comenzii.

Flexibilitate si personal calificat

La Posta mergem si livram coletele in functie de ordinea comenzilor primite, finalizarea acestora (pentru cele ce includ personalizare) si al disponibilitatii noastre. Procesul de trimitere este unul simplu si include un orar flexibil pentru noi (08:00 – 19:00 luni-vineri). De multe ori, in cazul curierului, acesta nu ajungea la sediul firmei in intervalul stabilit punandu-ne in situatia de a grabi sau amana lucrurile, ceea ce nu ne convine deloc. Ori au fost cateva situatii in care veneau curieri noi, fara experienta de lucru cu facturi si chitante, iar problemele si incurcaturile pe partea aceasta ne dadeau batai de cap. La Posta birocratia de acest tip este clara, angajatii sunt cam aceiasi de multa vreme si obisnuiti cu munca de acest fel.

Mentionam ca acest articol este strict legat de experienta noastra de pana acum cu Posta Romana. Probabil ati observat pe site-ul nostru metodele disponibile pentru livrare si voiam sa venim cu acest articol informativ legat de beneficiile livrarilor prin posta.

Distribuie dacă ți-a plăcut
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 256 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop files here