Publicat pe

Regulamentul campaniei

Organizatorul campaniei umanitare „Amintiri din pandemie” este Ododets.ro magazin online de articole educative, fondator și administrator Angela Elena Honcea, https://ododets.ro/, contact@ododets.ro .

Condițiile campaniei

Participanții trebuie să aibă vârsta de +18 ani.

Participanții vor face o donație de minim 10 lei prin una dintre metodele propuse pentru cazul Mirunei și vor trimite dovada donației împreună cu o fotografie (fotografia să fie realizată în anii 2020-2021 și să fie cât se poate de sugestivă pentru perioada pandemiei) cu ajutorul formularului din josul paginii campaniei https://ododets.ro/amintiri-din-pandemie/ .

Doar pentru primele 50 de donații vom accepta fotografii pe care le vom integra în fișierul pentru tablou, următorii participanți ai campaniei vor trimite doar dovada donației și vor primi câte un fișier pdf conținând spațiul delimitat pentru atașarea unei fotografii, poezia de pandemie și spațiul delimitat atașării unei măști de protecție. Ne asigurăm că vom anunța acest lucru pe pagina oficială a campaniei.

Metode prin care se poate dona:

Lei: RO33BTRLRONCRT0532233601

Euro: RO80BTRLEURCRT0532233601

USD: RO84BTRLUSDCRT0532233601

Lire: RO38BTRLGBPCRT0532233601

Numele bancii: Banca Transilvania, Cod SWIFT/BIC: BTRLRO22, Beneficiar: Asociatia Pentru Micutul Noel

Trimite SMS la 8828 cu textul MIRUNA și donezi 2 euro.

Revolut: 0747.681.370 User: mariab9kl

BTPay: 0752.076.131

PayPal: asociatianoel@gmail.com

Contract sponsorizare: www.asociatianoel.ro

Date tehnice privind tabloul de pandemie

  • dimensiunea fotografiei pe care doriți să o aveți în tablou trebuie să fie de minim 20x30cm sau 850x567px. Pentru dimensiuni mai mari ne vom asigura că vom face ajustările necesare.
  • dimenisunea ramei tabloului pe care participantul va trebui să îl aibă este de 40cm (lățime) x 50cm (lungime)
  • fotografia trebuie să fie în format jpg, jpeg și orientată în model landscape (pe orizontală), ca în formatul tabloului model al campaniei.
  • fotografia poate suferi doar modificări ale dimensiunii și va fi transformată automat în fotografie noncolor (alb-negru)

Politica privind protecția datelor cu caracter personal

Începând cu data de 25.05.2018 devin aplicabile prevederile Regulamentului General privind Protecția datelor cu Caracter Personal nr. 679/2016 al UE, denumit în continuare GDPR. Acest document explică când și de ce colectam date cu caracter personal, cum le folosim, condițiile în care le putem divulga altora, cum le stocăm în condiții de siguranță și care sunt drepturile persoanelor vizate, conform legii, în legătură cu o asemenea prelucrare. Scopurile și condițiile prelucrării datelor personale conform prezentei notificări se aplică în privință tuturor datelor personale furnizate către Ododets.ro, în cadrul relațiilor contractuale sau necontractuale cu Ododets.ro, în funcție de produsele și serviciile puse la dispoziție de către Ododets.ro. Datele cu caracter personal reprezintă orice informație privind o persoană fizica identificată sau identificabilă, cum ar fi, dar nu limitat la nume, prenume, adresă e-mail, nr. de telefon, date din CV-ul comunicat etc.

În cadrul campaniei „Amintiri din pandemie” Ododets.ro își asumă obligativitatea să:

  • preia și să utilizeze fotografiile trimise de către participanții campaniei fără a aduce modificări nedorite asupra acestora (avem dreptul doar de a redimensiona imaginea în caz de necesitate și de a o transforma într-o imagine alb-negru, simbolistică obligatorie a campaniei)
  • șteargă toate fotografiile primite în decurs de 24h de la trimiterea pe e-mail a fișierului pdf către participant
  • să nu folosească în niciun alt scop sau să salveze/trimită unor terțe persoane/entități fotografiile primite de la participanți
  • refuze să aducă modificări asupra fișierelor pdf odată realizate și trimise către participanți
  • nu utilizeze datele cu caracter personal (în cazul acesta adresa de e-mail și fotografia) decât cu scopul explicit al participării la campanie.

Perioada de desfășurare a campaniei

01.03.2021 – 31.12.2021

Distribuie dacă ți-a plăcut