Publicat pe Lasă un comentariu

Cateva perle si glumite de Mos Nicolae

Cate amintiri placute avem din timpul sarbatorilor de iarna! Primele, acelea din copilaria noastra, la care ne gandim cu nostalgie. Ehee, ce simpla si frumoasa era vremea pe atunci.

Astazi este randul nostru, al parintilor, sa le creem amintiri de neuitat copiilor nostri. Casa calda si primitoare, bradul impodobit, parintii linistiti si zambitori. Cu amintirile acestea raman copiii peste ani, cu chipul parintilor si lumina bradului.

Am notat cateva glumite auzite recent de la puiutii nostri, Lucian (6 ani) si Tudor (3 ani). Haideti sa inveselim putin atmosfera:

Tudor (3 ani) umbla cu un bat de Mos Nicolae in mana. Lucian (6 ani): Mami, mami, Tudor are o arma alba! Tudor: nu e alba, e rosie!

Lucian : Mami, eu stiu ca Mos Craciun nu exista ca niciodata nu i-am vazut sania!

Tudor tot insista sa ii cumparam o jucarie dintr-un magazin. I-am spus ca nu mai avem bani acum. Lucian: Ba au bani, ca o sa cumpere jucariile de Mos Nicolae!

Anul acesta de Paste, Lucian m-a zapacit cu atatea intrebari despre iepuras. Cum arata iepurasul de Paste? Daca e mic, cum are atata putere ca sa care jucariile? Pe unde vine? De unde are bani? Cum ajunge la toti copiii? Etc. Pana la urma i-am spus ca nu exista iepurasul de Paste, el este un personaj dragut din povestile pentru copii. Atunci s-a linistit, nu s-a intristat deloc, s-a bucurat ca si-a clarificat intrebarile. Toate acestea pentru ca, acum, sa ne spuna ca daca nu exista Iepurasul, atunci sigur nu exista nici Mos Nicolae si nici Mos Craciun.

Le-am spus copiilor ca astazi vine bunica pe la noi. Lucian: Mie imi plac bunicii si toate animalele!

Strabunica i-a trimis lui Tudor o pereche de adidasi care aveau cate o bulina mica, roz, intr-o parte. Cand am vrut sa il incalt ca sa-i probeze, Tudor mi-a spus: eu baiat, nu titita (fetita)! si nu a vrut sa ii poarte.

Ce alte perle spun copiii vostri?

Distribuie dacă ți-a plăcut
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 256 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop files here