Amintiri din pandemie

Ododets iți face cadou un fișier pdf pe care îl poți printa și transforma într-un tablou. Acesta reprezintă o amintire a timpurilor pandemiei și oferă un strop de speranță în fiecare casă.

Trimite o fotografie (dimensiune minimă 20x30cm sau 850x567px, poate fi și mai mare) și o dovadă a donației (de minim 10 lei) prin una dintre metodele propuse in fotografia de mai jos și noi iți vom trimite (în ordinea primirii cererilor), pe adresa ta de e-mail, fișierul pdf pe care îl poți printa și înrăma. Doar pentru primii 50 de donații vom trimite un fișier care va conține fotografia participantului și poezia de pandemie (tu trebuie să ai rama tabloului(40x50cm) și o mască), restul participanților vor primi un fișier pdf fără fotografie, pe aceasta urmând să o atașeze ei ulterior).

Campania „Amintiri din pandemie” sprijină cazul Mirunei diagnosticată cu Amiotrofie musculară spinală SMA 1, necesitând cel mai scump tratament din lume!

Alătură-te și tu campaniei „Amintiri din pandemie”

Înainte de a te înscrie în campanie te rugăm să citești Regulamentul campaniei.

Acum poți să atașezi dovada plății donației și fotografia pentru tablou. Îți mulțumim!

Încarcă fișierele pe rând
Mulțumim pentru donație și participare! Acum așteaptă e-mailul nostru și iți vei putea construi propriul tablou de pandemie.

Pentru mai multe informații despre cazul Mirunei rugăm vizitați grupul oficial Uniți pentru Miruna – SMA1

Pe noi ne găsiți oricând pe Facebook pe pagina oficială Ododets.ro .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 256 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop files here